Roll the Dice

Prime Fortune Gratis

Dice games zijn enorm populair in België, en dit is een van de leukere. Roll the Dice van Prime Fortune is een slotsmachine met dobbelstenen, waar je 3 of meer van dezelfde dobbelsteen op een rijtje moet krijgen.

Dobbelsteenspellen lijken erg op fruitmachines; ze hebben rijtjes waarin, in plaats van fruit, dobbelstenen belanden en verschillende combinaties zullen geven. De dobbelstenen vallen van boven naar beneden, en kunnen een bepaalde combinatie geven, zoals te zien is op dit plaatje:


Prime Fortune Roll The Dice

De blauwe dobbelsteenen die op dit plaatje te zien zijn, vermenigvuldigen de inzet met 5, maar er zijn nog veel betere dobbelstenen – er zijn wel 12 verschillende dobbelstenen die de rij-inzet 1 tot 10000 keer kunnen terugbetalen. Er zijn geen jokers – maar wel mysterieuze bonusdobbelsteenen die vast ook in mooie prijzen zal resulteren.

Wanneer je een inzet geplaatst hebt, die zo laag als 10 cent mag zijn, druk je op gewoon op de “speel” knop en wacht je het resultaat af – net als op een gewone fruitmachine! Je kunt ook enkele rijtjes uit- of aanzetten, afhankelijk van hoe jij wilt spelen.

De hoofdprijs bestaat uit wel 100.000€ – en met een inzet van maar 10 cent pr. rijtje maak je al kans op 1.000€. Je kunt dus eigenlijk 50 keer lekker gratis spelen, en tegelijkertijd kans maken op die 1.000€ alleen door je aan te melden; omdat Prime Fortune nu 5€ gratis uitloont aan nieuwe registranten, je hoeft daar niets voor te storten.

Dus probeer en spelletje “Roll The Dice!” bij Prime Fortune vandaag, en maak kans op mooie geldprijzen – veel plezier