Blackjack Classic

Prime Fortune Spellen

Blackjack bij Prime Fortune

Hou jij er van om een potje blackjack te spelen? Dan is Prime Fortune Blackjack Classic echt iets voor jou. Meld je nu aan bij Prime Fortune en ontvang 5€ om gratis mee te spelen!
Blackjack Classic is gewoon de goede ouwe versie van Blackjack zoals jij het kent, waar je met maximaal 3 handen tegelijkertijd kunt spelen, en waarbij de kans om te winnen bijna helemaal van jou afhangt.
Je kunt meespelen bij Prime Fortune voor maar 25 eurocent per hand – dus dat betekent dat je wel 20 gratis spelletjes kunt krijgen van de welkomstbonus alleen.

Prime Fortune Black Jack

Blackjack Spelregels

Als je BlackJack niet kent dan volgt hier een kleine uitleg. Net als poker is Black jack een kaartenspel, waarbij de kans om te winnen niet puur van de kaarten afhangt, maar ten grote deels van het denkvermogen van de speler. Het is de bedoeling om het nummer 21 op hand te krijgen, door een combinatie van meerdere kaarten.
Gewone speelkaarten zijn hun eigen nummer waard (bijvoorbeeld Harten 2 = 2 punten waard) en kaarten met afbeeldingen zoals Harten koning, of Schoppen vrouw zijn altijd 10 waard. De aas is speciaal, omdat deze als 1 en 11 punten kan tellen – afhankelijk van de rest van de hand.
Nadat er een gokje gewaagd is krijgen de dealer en de speler allebei 2 kaarten gedeeld, als enige kaarten samen een som van 21 geven is het meteen blackjack. (bijv. Harten Boer en een Aas) Bij “BlackJack” (21 op een hand) wordt 1,5x de inzet meteen vergoed. Als het niet meteen winst is, kun je kiezen om meerdere kaarten gedeeld te krijgen, of om je bod te verhogen.
Het gaat erom om een betere hand dan de dealer te hebben, zonder nummer 21 te overschrijden. De regels zijn eigenlijk best simpel, en je zult het spel zeker leren na een paar gratis rondjes voor die bonus van 5€.