Bejeweled

Prime Fortune Gratis

Speel Bejeweled bij Prime Fortune

Bij Prime Fortune kun je een van ’s werelds meest populaire spelletjes spelen, namelijk Bejeweled.
Je kent vast Bejeweled, misschien heb je het wel eens gezien op Facebook of op je smartphone – en vind je het dus ook bij Prime Fortune – Je vind het spel tussen de “Instant Win spellen” op de site.

Bejeweled is een heel plezant spelletje waarbij je edelstenen moet verplaatsen en er 3 of meer op een rijtje moet krijgen. Er zijn 7 verschillende edelstenen in het spel (waaronder diamanten, robijnen en smaragden) die allemaal verschillende waardes hebben, bijvoorbeeld is de diamant de meest waardevolle steen. Daarnaast zijn er ook bonusstenen met Bejeweled erop, die als jokers tellen in plaats van elke andere edelsteen.

Je speelt al Bejeweled bij Prime Fortune vanaf 10 eurocent, en het is mogelijk om je inzet heel fijn aan te passen. Er staat een jackpot van 20.000 MAAL de lijninzet op het spel, die je op elk moment kunt winnen.
De diamanten zijn dus de beste edelstenen die je kunt tegenkomen tijdens een spelletje bejeweled. 3 van deze op een rijtje geven namelijk al 100 maal de lijninzet terug, de maximale lijninzet is 5€. Nadat je een gokje hebt gewaagd op de Bejeweled speelautomaat, tellen alle lijnen met 3 of meer symbolen (op en rijtje) als prijsgevend. Dat betekent dat het niet uitmaakt of een steentje al in een andere lijn wordt gebruikt – zoals te zien is op deze afbeelding:

Prime Fortune Bejeweled

Je kunt ook de autostart knop activeren, om het spelletje zelf te laten draaien door de verschillende rondes, pas wel op; want deze stopt niet automatisch wanneer je wint!
Ga dus meteen naar de website, en maak een gebruiker aan – je ontvangt nu 5€ gratis zonder storting, zodat je meteen kunt beginnen met spelen!